Bankkártyás fizetési lehetőség

Egészen január közepéig várják az érdeklődőket a világ téli konyháinak ételeivel, italaival, melyeket idén bankkártyával is megvásárolhatnak a látogatók a Fizetési Pont jóvoltából.

Exkluzív környezetben, a Városligetben, a Vajdahunyad vára kertjében várja a gasztronómia iránt érdeklődőket a Winternational Gastro Fesztivál. 25 kiállító mutatja be a világ téli konyháinak ételeit és italait a látogatóknak egészen január közepéig. Az idei év különlegessége, hogy a Fizetési Pont sárga POS termináljain minden kiállítónál lehet bankkártyával fizetni.

A Fesztiválon kiállító legkisebb manufaktúrák és mikro vállalkozások is könnyedén tudják bankkártya elfogadással bővíteni állandó szolgáltatásaikat, hiszen Fizetési Pont POS termináljai a legkisebb vállalkozások számára is azokat az előnyöket nyújtják, amiket más szolgáltatók kizárólag a nagyvállalatoknak biztosítanak.

Az egy érintéssel történő fizetést biztosító Fizetési Pont POS terminálok segítségével gyorsabb kiszolgálást biztosítanak a kiállítók a látogatók számára, akik így rövidebb sorban állás után kaphatják meg a kiszemelt finomságokat.

A Fizetési Pontról

A Fizetési Pont 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarország legnagyobb, bankoktól független elektronikus fizetési hálózatát hozza létre és innovatív pénzforgalmi megoldásokat honosítson meg az országban.

Szolgáltatásaikat kifejezetten kisvállalkozásokra szabták, elérhetővé téve számukra azokat az előnyöket, amelyeket eddig csak nagyvállalatok élvezhettek.

A Fizetési Pont az az innovatív szolgáltató, aki megváltoztatta a magyar POS terminál piacot. A Fizetési Pont termináljait az országban a legalacsonyabb alapszolgáltatási díjért lehet igénybe venni. A POS terminálok telepítése két napon belül megtörténik, melyek az értéknövelt szolgáltatásokkal bevételt is termelnek a vállalkozásoknak.

Terminál igénylés és bővebb információk a Fizetési Pontról: