Kézműves kiállítóink listája

Kézzel festett üvegdísz – Tóth József ev. 

A Tóth József tizenegy éve foglalkozik kézzel festett, hagyományosan üvegből készített karácsonyfadíszek, mécsestartók és egyéb üvegtárgyak forgalmazásával. Kialakult vevőkörrel rendelkeznek, de a igényeket, trendeket szem előtt tartva, igyekeznek kínálatunkat folyamatosan bővíteni.

Kerámia és üveg - Pál Erzsébet ev.

A standnál üvegmécseseket, üveg karácsonyi díszeket, termésangyalokat, kerámiákat kínálnak a látogatóknak.

My Creative – Madura Klára

A My Creative 2015 óta gyárt egyedi ásvány ékszereket. Nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségi anyagok felhasználására. Ékszereiket főként jó minőségű ásványgyöngyökből, féldrágakő gyöngyökből, nikkelmentes és orvosifém kiegészítőkkel készítik.

Tihanyi Levendula Manufaktúra

A Tihanyi Levendula Manufaktúrát 2009-ben hozták létre azzal a küldetéssel, hogy a tihanyi levendula értékét szélesebb körbe megismertessék. E cél érdekében, az általuk készített termékeken keresztül bemutatják a levendula sokrétű felhasználását. Termékeik egyedi tervezés alapján, kézműves manufaktúrában készülnek.

Az adventi vásárban szappanok, parfümök, szépségápolási termékek, otthon illatosítók, illóolajak, szappanfűzérek és egyéb dekorációk közül válogathatnak a standon.

Giranelli

A giranellik Rácz Kriszta Napraforgó által tervezett és készített üvegékszerek: gyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, kitűzők, kiegészítők. Kiváló minőségű boroszilikát üvegcsövekből üvegtechnikával készítik ékszereiket, amelyek közül többet is formatervezési mintaoltalom véd.

A giranelli név egy olasz szójáték, a „girare”, mint forog, köröz, és az „anelli”, mint gyűrűk szavakból született, és jól tükrözi, hogy ékszereink különlegessége a belső mozgás, játékosság.